Vlaamse literaire tijdschriften op digitaal artikelenplatform eLinea

september 19, 2011

eLinea is een onafhankelijk artikelenplatform ontwikkeld door eReaders Groep, een jonge onderneming met als missie het stimuleren van digitaal lezen. Via het eLinea platform kan de digitale lezer zich abonneren op artikels van kranten en tijdschriften. eReaders Groep stelt het als volgt: “uitgevers zijn naarstig op zoek naar een gezond business model en lezers krijgen steeds meer de beschikking over apparaten die uitstekend geschikt zijn voor digitaal lezen en zijn op zoek naar goede digitale content.”

Op hun blog melden ze het volgende vreugdevolle nieuws:

“eLinea kleurt steeds meer Belgisch, want met Ons Erfdeel, nY, Kluger Hans, RifRaf en Filmmagie zijn er opnieuw vijf Vlaamse tijdschriften aan het aanbod toegevoegd. Dit resulteert in tien nieuwe kanalen, waarbij de focus vooral ligt op cultuur, literatuur en entertainment.”

Eerder was Rekto:Verso al aangesloten op het eLinea-platform. Het volledige bericht is hier te lezen.

Advertenties

One Response to “Vlaamse literaire tijdschriften op digitaal artikelenplatform eLinea”


  1. […] Vlaamse literaire tijdschriften op digitaal artikelenplatform eLinea « JJ Pollet Vlaamse literaire tijdschriften op digitaal artikelenplatform eLinea september 19, 2011 eLinea is een onafhankelijk artikelenplatform ontwikkeld door eReaders Groep, een jonge onderneming met als missie het stimuleren van digitaal lezen. Via het eLinea platform kan de digitale lezer zich abonneren op artikels van kranten en tijdschriften. eReaders Groep stelt het als volgt: “uitgevers zijn naarstig op zoek naar een gezond business model en lezers krijgen steeds meer de beschikking over apparaten die uitstekend geschikt zijn voor digitaal lezen en zijn op zoek naar goede digitale content.” Tweet This Post […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: